Testing som gir resultat…

Sant det….Noe skal en läre seg, eller mye vill jeg läre meg på dennne  skapende reisen i liven…

Etter noen  år har jeg lärd meg at ulike oljeblandninger brenner veldig forsjellig ihop med den veken jeg har brukt i mine lysglass…

Så i samråd med min leverantör av soyavax å veke, har jeg fått råd å veldig bra hjelp….Det finnes over 600 forsjellige veker til lys…..Har gjort mange, mange tester….Skam den som gir seg sier jeg….For ca 2 uker siden kom jeg i mål, men forsatte å brenne lys om å om igjen for å väre sikker på at dette resultatet ikke lurte meg….

En helt annen kvalitet er det veken…Yes yes…Kjenner meg veldig fornöyd…Alle kunder å butikker vill nå få lys som brenner jevnere, finere å tar med seg kanten på en helt annen måte med de forsjellige oljeblandinger i…

Soyavaxen er miljösikret….Ikke noe besprutning av gifter..Et fornybart matrial..

Fra å med  juli 2017 må alle som gjör ly ha sikkerhetspapir å innholdsbeskrivning hva lysene innehåller…

Så jeg vill at mine lys skal väre bra for et bra inneklimat….

Så gleder meg til å forsette med mitt skapende av duftlys å interiör…

Om noen lurer på noe, så er det bare å spörre…

 

Hilser Jaija.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.