Info / leverans / frakt

Alla produkter anges med pris inklusive moms. Momsen ingår med 25% på samtliga varor i butiken. För att få handla behöver du ha fyllt 18 år.

Kontaktuppgifter
Det är viktigt att du läser igenom köpvillkoren innan din beställning. Du har ansvar för att dina kontaktuppgifter är riktiga och genom att slutföra ditt köp så ingår du ett bindande köpeavtal med oss. Felaktiga kontaktuppgifter som leder till att ett paket kommer i retur leder till en avgift för ej uthämtat paket. Se nedan. Kontrollera därför att du angett rätt kontaktuppgifter, det vill säga namn, adress, mobilnummer för sms-avisering och e-postadress för orderbekräftelsen.

Leverans
Ditt paket levereras till närmaste  utlämningsställe. Ditt ansvar är att hämta ut det inom tio dagar. Vi levererar på Måndag. Tisdag och Torsdagar.

2 till 4 dagar med post nord.

Frakt 
Frakt kostar 20,- kr. Gäller om du beställar ett eller flera ljus.

Så 20,- kr totalt .

Ej uthämtat paket
Om du inte hämtar ut ditt paket inom tio dagar hos ditt ombud så går det i retur till oss. Detta innebär att vi debiterar dig kostnaden för frakt, returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Avgiften för outlösta paket skickas som faktura.. Frakten kan variera beroende på kg.

1 kg kr 70,-

Kontrollera ditt paket hos ombudet
När du hämtar ditt paket hos ombudet ska du omgående kontrollera att paketet är helt och inte på något sätt är trasigt eller skadat. Om paketet skulle vara trasigt eller på något sätt skadat ska du reklamera det direkt hos ombudet. Det är ombudet som ersätter dig om varan skadats i transporten.

Våra paket
När vi packar ditt paket så återvinner vi kartonger och packmaterial så långt det är möjligt.

Förskott:
Om det av någon anledning inte fungerar att betala med kort.

Så kan du absolut Svischa. 0704337098

Dina personuppgifter
När du beställer varor hos oss uppger du dina personuppgifter för att vi ska kunna skicka dina varor till dig. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Ansvarsfrihet/produktinformation/färgåtergivning/mått
Vi försöker att vara så tydliga och ge så bra information som möjligt i produktinformationen. Det som kan skilja sig kan vara upplevd storlek eller färg. Läs igenom produktinformationen och se vad som står beskrivet angående storlek och mått så du slipper bli överraskad. Vi kan inte garantera att färgåtergivningen är exakt densamma på din bildskärm som i verkligheten.

Vi kan inte heller garantera att du upplever en doft på samma sätt som vi. Det är våra omdömen och kan skilja från person till person. Vi kan inte ansvara för överkänslighet eller allergi till följd av ingredienser i en produkt. Om du är överkänslig mot dofter rekommenderar vi inte att du använder doftljus eller andra doftprodukter.

Vi reserverar oss för felskrivningar och kan inte ansvara för att produkter används med bristande omdöme eller för lite information.

Trasiga varor/fel varor
Om paketet ser helt ut och det trots detta är något som är trasigt i paketet eller om du fått fel vara så kontakta oss omedelbart, men senast inom fem dagar efter att du mottagit din beställning.

Säkerhet gällande ljusprodukter
Det är oerhört viktigt att du följer de säkerhetsföreskrifter som anges på varningsetiketten i botten på ljuset. Ljus ska aldrig lämnas utan uppsikt. Se upp med barn och husdjur så att de inte kommer i kontakt med ljus.

Ljus ska inte placerar i grupp då de kan överhettas av värmen.. Det är även viktigt att klippa ner veken så att den inte är längre än 2-3 millimeter. Om lågan börjar brinna kraftigt, släck ljuset omedelbart. Ett ljus som är överhettat är mycket varmt och det går att bränna sig på glaset. För säkerhetsskull, om du skulle glömma bort ditt ljus, placera alltid ett ljus på ett fat eller icke brännbar platta.

Ångerrätt
Ångerrätt innebär att du har 14 dagars ångerrätt efter det att varorna är mottagna. Rätten gäller  endast obruten förpackning. Ångerrätten gäller inte paket som ej hämtats ut.

Ångerrätten gäller oanvänd vara i obruten förpackning som är oskadad. Du står själv för returfrakt och kostnaden för den. Kontakta oss innan du skickar tillbaka något för exakt information om returer och returadress. Om det är en full retur (att alla köpte varor i en order har lämnats tillbaka) så återbetalar vi fraktavgiften. Du kan läsa mer om distansavtalslagen på konsumentverket.se. 

Tänk på dina skyldigheter när du vill utnyttja din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.


Återbetalning:

Om du utnyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka varans värde så snart som möjligt, normalt inom tio dagar men senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Returer
Returer sker på egen bekostnad om det inte är vi som gjort fel. Returer måste meddelas till oss innan en retur kan ske. Vi rekommenderar att du skickar returen som paket så den kan spåras under hela leveransen.

Hälsar

Jaijas design