Info / leverans / frakt

1. KÖP.

För att handla hos oss måste du vara 18 år och måste kunna fastställa kundens bostadsadress.

2. Priser

Moms inngår i priset.

3. Frakt

Frakt kr 25,-

4. Betalningsalternativ/betalningsvillkor

Vi använder PayPal för att  säkra dina  betalningar. Läs mer om Paypal här: https://www.paypal.com/se

4.1 Kortbetalning

Du kan betala med alla de vanligaste korten och vår samarbetspartner PayPal gör att din betalning är trygg och smidig.

4.2 Swish

Om du önskar kan du betala direkt till Swish. 070 433 7098

Skriv vad du önskar att beställa pluss namn. adress. mobilnummer och mailadress.

Jag jobbar för att få Swish appen.

5. Leveranser

Beställningar som görs före klockan 12.00 på helgfri vardag behandlas samma dag och levereras normalt inom 1-4 arbetsdagar.

Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan, och då upplyser jag kunderna om den beräknade leveranstiden. Kunden har alltid rätt att häva köp utan kostnad om inte varan finns i lager. Paketen levereras av Postnord eller annan transportör till utlämningsställe eller skickas hem till dig.

6. Transport

Jaijas design ansvarar för transport till dig som kund. Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss.

7. Skadade varor

När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt.  Har du mottagit en felaktig eller skadad vara, kontakta mig så snart som möjligt via e-post till jaija@jaijasdesign.com

8. Ångerrätt och öppet köp

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten.

Som kund hos oss erbjuder vi även bytesrätt inom 30 dagar från det att du beställt varan. Detta gäller endast oanvända produkter.

9. Reklamationer

Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss via e-post  jaija@jaijasdesign.com  innan du skickar något. Kom ihåg att du ansvarar för retur frakten.

10. Återbetalningar

Återbetalning sker via PayPal. Summan återbetalas alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

11. Reservationer

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll.

12. Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice på e-post jaija@jaijasdesign.com Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

13. Ej uthämtat paket

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 225,-

Hälsar

Jaijas design