Den ene gjör det den kan. Å den andre gjör det han er bedre på.

Dette må vell väre en bra arbeidsfordeling.  Kommer tilbake til den replikken. Det er ikke så mange med på våre ”styremöter”. Av å til prater jeg med meg selv alene eller på telefonmöte med mannen som er ivei på jobb. Smiler litt mens jeg skriver. Men vell hjemme må han höre om alle mine ideer.

Han hjelper til med lösninger, så at vi ihop finner rett spor på hvordan produket skal se ut i form, farge, lengd,OSV. Mange av mine ideer krever hjelp av min mann når det gjelder naturinteriör. Sånn har vi kommet fram til at det den ene er bedre å sterkere på det gjör han. Naturlig arbeidsfordeling.. Det er ikke hvem som gjör mest. Det viktigeste er at produktet blir bra.

Fjölene er det nyeste på interiörfronten. Har glömt tredjeparten i arbeide, Det vår hövelmaskin. Den liker jeg, så mye lettere når den kom til gards. Her kommer arbeidsfordelinge inn igjen. Båremaskinen liker jeg ikke helt. Eller liker den ikke i det hele tatt. Så da löser det seg ganske enkelt at andre parten kommer på banen.

Men tenk så mye nytt jeg har lärd meg. Elsker å läre meg nye ting,.Det gjör noe med en. Som gå i en slags skole. Naturskolen. Lärer meg hvordan de forsjelige treslagene ser ut. Mönster å varme i de forsjelige tre. Hvordan treet forandrer seg når jeg sliper i det. Nå begynner jeg å bli litt lyrisk når jeg skriver å tankene tar meg avsted.

Kan ikke stoppe ideebanken,men behöver ikke gjöre allt på en gang. Det går i bölger med ideer. Noen kommer på dagtid når jeg jobber med lysene i låven å andre ideer kommer på natten når jeg halvsåver tror jeg.

En refleksjon over ting å tang.Hmmm.

 

En hösthilsen fra Jaija

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.