Stillheten en söndagsmorgen

Her jeg sitter å skriver en söndagsmorgen, ser jeg solen skinner mellom björketrene.Glitrer som perler pga at det har regnet litt i natt.Veldig fint synes nå jeg..det å kunne se å föle denne fine stillheten en söndagsmorgen eller hvilken dag som helst…kaffekoppen ved siden av meg…Bare småtenker.

Noen dager er det greit å ikke ha planer, det har jeg de andre dagene…

Kanskje alikevell en Tyttebärtur i finväret…

Blogg ja, smaker litt på det ordet, vet ikke om jeg har blitt helt fortrolig med det ennå…Vi får se hvordan det blir framöver. Men litt spennende er det..Ny hjemmeside der jeg kan skrive om nyheter som gjelder produkter, dufter.

Hmmm nå får det bli en kopp kaffe til.

Ha en fin söndag.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.