Jeg blandt duftlys å interiör…

Noen plass begynner det…Det begynte med en idee som det mange ganger gjör….Så kommer de negative tankene som vill ta bort ideene……Det husker jeg var vanskelig..Hadde jo fast jobb å trygg inntekt,….Hvorfor skulle jeg få sånne ideer med å gjöre lys….Jeg kunne ikke det…Helt riktig det kunne jeg ikke……Så derfor skulle jeg ikke gjöre lys…..Basta….

Men jeg fikk ikke fred for denne lysiden….

Så kom tanken snikende….Det hade jo värt intressant kanskje å gjöre noe annet i livet….Så på den veien ble det…

Min mann stöttet meg hele tiden i mine funderinger.Takk.

Nå har det gått fem 5 år…..Er så glad for at jeg ikke kastet bort den sjansen……At jeg hadde mot til å starte eget…..Gjorde mange feilsteg som jeg også lärde meg mye av….

Etter som årene har gått har det kommet nye ideer….Som blir til naturinteriör……Er ikke redd for ideer i dag, men har lärd meg å ta i mot de …….Dette har igjen gjort at jeg har vokst som person å firma….

Så jeg forsetter mitt arbeid i låven….

Hilser Jaija

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.