Glede i å skape.

Jeg draes til naturen, skogen…Bare det å gå turer i skogen gjör noe med meg….kan finne ro for kropp å sjela……Det gir meg arbeidsglede å jobbe med tre…..Skape noe,,,…Men kan våkne på natten å se före meg nye ting…Rart kanskje, det synes jeg selv i begynnelsen…Under sövnen jobber noe der inne i mitt hode…..Det tar tid för en lampe blir klar…….Men la det ta den tiden det behöver….Liker at det törker naturlig…Ikke hvilket som helst tre….Bruker  gran eller björk….Barken skal av…Slipes å så grönnsåpe…Törketiden er lang…Gleder meg til våren, som snart kommer…da skal trestubbene ut litt…..I dag snör det her,men det forsvinner snart igjen…Det snör så rolig å fint…..I dag fikk jeg lagt inn en ny eller ikke helt ny lampe i webbutikken….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.