Mörketiden.

Lenge siden jeg har skrivet her. Men noe våknet i meg, skriv litt sa ”Hjerte. ”. Sa sa den andre følelsen ”hva skal jeg skrive om”

Det vet du sa hjerte, OK da vet jeg at det dukker opp noe. Så tenkte jeg ikke mer på det, men her sitter jeg å tenker på overskriften.

Fire årstider som er så tydelige  i Skandinavia. Alle har sin sjarm på sitt vis. Å alle er vi forskjellige  når det gjelder årstider. . Etter sommer å sol med lyse kvelder, så kommer hösten sakte inn dören. Först går det ikke så fort, noen minutter merkes ikke. Men når det blir timer så ser å merkes det. kan like at det blir mer innetid, blir koseligere med ”lys” å vedfyring. Det blir merkbart stillere på en annen fin måte. Så er det noe med denne tiden når det snart er som mørkest. Advent kommer snart, vi lyser opp mørketiden både ute å inne.  Pynter på tre å i hus. Masse fine lysglimter her å der. Så snart er det bare en måned så snur solen igjen. Snö har vi ikke ennå som lyser opp. Så  hösten er den tiden jeg er  mest i lysbue. I morgen er det julemarked her i Bygda. Alltid mye folk som kommer. Morro det.. Har värt i skogen som er en av mine favorittplasser. Kjempefint vär til å våre November.  Veldig glad i den grønne måsen som det finnes veldig mye av her i så mange forsjelige nyanser. Så det var moro å gjøre en måsekrans.  Her er den. Ha det så fint i mørketiden, tiden er kanskje mörk, men det er mye som lyser opp. Åså er det fredag.

//Jaija

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.