Nye sikkerhetsregler om duftelys å miöljötenket.

Å ta hand om miljöet har vokset fram. Fler å fler får å har miljötenket helt naturlig. Når en ser på mange plasser hvordan plast å annet flyter fritt i våre hav å tilslutt når det land å öyer. Det er en ting, men det finnes mye annet som er giftig

Om jeg gjör noe eller så mye jeg kan, så er jeg med å bidrar til et bedre miljö.

 

I desse dager kommer det nye foreskrifter  SDS  …Sikkerhetforeskrifter, for vi som gjör lys med dofter i. På alle lys skal det  finnes en etikett som forteller hva som er i duftoljen som jeg blander i sojavaxet. Helt riktig, det igjen gjör at vi som gjör lys kan velge giftfrie oljer . Det blir mye bedre for inneklimatet, mennesker å dyr. Jeg, butikkene å den som kjöper lys skal vete hva lyset innehåller. JEG KOMMER TIL Å SOTERE BORT DUFTOLJER SOM INNHÅLLER GIFER:

I löpet av Juli skal denne etikett finnes på alle lysglass.

Det tar lang tid for naturen å bryte ned plas til eks..Derfor bruker jeg ikke plast til mine etiketter.

Glass tar lang tid å bryte ned. Glass kan leveres til gjennvinnings sentral.

All forpakkning til lysene er naturpåse, natursnöre, eskene er gjort av papp som löser seg opp.

Veiken til lysene er ikke kloret. Alså ren bomull.

Så sånt sett ligger jeg bra til.

Merker at flere butikker tar inn papir påser å faser ut plasten.

Så ja til et bedre miljö.

 

Hilsen

Jaija

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.