Info om Sojavax & jag

Vad är Soyavax?.

Sojavax kommer från bönan Soyabönor. Denna oljan är förnyelsebar och nedbrytbar gröda. Inga bekämpningsmedel i soyavaxet. Det är soyavax till 100 % i ljusen jag gör . Det igen gör att ljusen brinner längre och renare.

Soyavax är 100% nedbrytbart.

Allså ett produkt för ett bra inneklimat.

Ljusen brinner med en klar och ren låga.

Doftljus ska ge en skön känsla.

Soter ej.

Brinntiden blir längre en hos tradisjonella ljus P.G.A det brinner ved lägre tempratur.

Har satsat på kvalitet och miljöet. Viktigt.

Mitt företag Jaijas Design har jag på Västkusten Uddevalla. Jaija är mitt smeknamn, så det blev naturligt att företaget fick heta det. Undrar om det är från släkten jag har fått min passion för form och skapande. Själv kommer jag från Lyngdal i Norge, men flyttade till ett skönt ställa på landet  med min man.  Närheten till natur och havet ligger mig varmt om hjärtat. .Jag trivs så bra med att skapa och göra ljus. Känner glädje i att få vara i ladan där jag har mitt lokal. Har också en liten butik som du är välkommen till. Alla bild på produkter är det jag som tar.

Alla glas går att återvinna eller återanvända.

Mån om miljö och kvalitet.

Dom sista åran har interör blivet en del av vardagen.

Har också en liten butik i ladan.

Handgjorda doftljus med kärlek av mig Jaija, som har jobbat med ljus i snart 8 år.

Ljusen doftsätts med högsta kvalitet av eteriska olja och doftolja..Dofter som jag har i ljusen dofter värkligen som dom ska…Jag är noga när jag väljar dofter till ljusen..Doftoljan kommer från doftdistriktet Grease i Frankrike. Dom kan verkligen detta med att göra doftoljor.

Känner mig verkligen som en entreprenör som forsätter att ta fram nya dofter och interiör.

 

För att ljusen ska dofta bäst möjligt har jag eteriska och doftolja i ljusen. Fri från gifter.

Brinner lungt och sprider doften på ett behagligt sätt.

Stolt av att få jobba med sojavax.

Inga klor, bly, zink i mina vekar.

Kom gärna med frågor.

Hälsar Jaija.

Mob. 070 4337098

Mail.

jaija@jaijasdesign.com

1 kommentar till ”Info om Sojavax & jag”

admin

Så bra detta ser ut…Ska ta några kort i dag….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.